DEN HAAG – De volledige winkel van Rivièra Maison aan de Hoofdstraat in Den Haag is voorzien van duizenden Cymbidiumbloemen. De arrangementen en boeketten met de exclusieve snijorchidee zijn op verzoek van Nederlandse kwekers door internationaal bloemenarrangeur Gary Loen gemaakt in het kader van de Cymbidium Inspiratieweken 2017. Tot en met 26 november zijn de Cymbidiums in de Haagse lifestylewinkel te bewonderen voor het publiek.

Rivièra Maison

orchidee

Cymbidium
Nico Tijsen, creative director van Rivièra Maison: “Rivièra Maison kent haar oorsprong in de bloemen en het is geweldig om onze nieuwste collecties gedecoreerd te zien met Cymbidiumdecoraties. De bloem is een echte ‘classic’, die zowel solitair als in arrangementen prachtig tot z’n recht komt. De combinatie van Cymbidium met al onze kerstdecoraties maken deze feestelijke periode extra bijzonder.” De bloemwerken zijn in de hele Rivièra Maison winkel terug te vinden. Extra uitbundige arrangementen zijn te vinden in de verschillende stijlkamers.

 

orchidee

 

 

Gary Loen
Arrangeur Gary Loen: “De Cymbidium komt prachtig tot zijn recht in de stijlkamer. Ik heb gekozen voor warme en zachte tinten die de chique en luxe uitstraling benadrukken. De arrangementen hebben een luchtig, botanisch karakter door het gebruik van bijmaterialen met een robuuste en grillige uitstraling zoals Pinustakken, Ilex en Magnoliablad.”