ALDEN BIESEN (BELGIË) – Fleuramour Back to the Future. Ga mee op tijdreis naar de bloemenplaneet ‘Fleuramour’. Naar het voorbeeld van Marty McFly en Dr. Emmett Brown uit de 80’s filmklassieker ‘Back to the Future’ gaat Fleuramour een kijkje nemen in het verleden, het heden en de toekomst.

Hoe evolueert de fascinerende wereld van de bloemen & planten door de eeuwen heen? Welke vreemdsoortige creaturen zien het daglicht? Wie van onze evolutionaire vrienden raakt uitgestorven? Hoe kunnen we samen overleven? Of rest ons enkel een paradijselijke toekomst op een ruimtebol hier ver vandaan?

Fleuramour Back to the Future

Betoverende bloemen

Voor dit nooit vertoonde experiment schakelt Fleuramour de hulp in van de 100 creatiefste breinen op Moeder Aarde, in een ultieme poging om onze flora te redden. Deze speciale gezanten voeren je mee naar de planeet waar ’s werelds mooiste bloemen voor eeuwig bewaard worden.

Nog nooit met een virtual reality bril rondgelopen in een fantasiewereld? Je toekomst laten voorspellen met bloemen?

Bezoek daarom Fleuramour Back to the Future, waar je rondloopt tussen 140.000 betoverende bloemen en van de ene verbazing in de andere valt. 

Schoonheid & fantasie

Fleuramour biedt het beste van diverse werelden en werelddelen. Vanuit Azië tot Amerika reizen artiesten naar België om hun toverkunsten met bloemen te showen. Vier dagen lang nemen ze je mee op wonderlijke reis door toekomst, heden en verleden. Oog in oog met een betoverend mooie bloemenplaneet.
Kortom: de perfecte dagdroom voor wie van schoonheid, fantasie en beleving houdt.

 

Prachtige shows op Fleuramour 2019

Geniet van de sublieme bloemenshows waarop de Amerikaanse Holly Chapple het publiek zal trakteren; van het avontuurlijke VR-spel waarin je kunt figureren; van de voorbijgangers die met knotsgekke bloemenhoeden paraderen.
Bovendien zijn er leuke hebbedingen en lekkere versnaperingen die je op de pop-up markt allemaal kunt consumeren… 

 

Hoedjesdag

Op vrijdag 27 september 2019 gaat Fleuramour van start met de traditionele Hoedjesdag. Iedereen kan meedoen. Ontwerp je mooiste hoofddeksel met bloemen en/of planten en draag het tijdens de hoedjesparade.

Praktische info Fleuramour

Locatie
Landcommanderij Alden Biesen, Kasteelstraat 6, Bilzen, België.

Openingstijden
Van vrijdag 27 tot en met maandag 30 september 2019 van 10 tot 18 uur.

Meer info: nl.fleuramour.be

Tickets met online korting: https://nl.fleuramour.be/product/fleuramour-2019-dagticket/ 

Voor meer uitjes en event zie GroenVandaag Agenda, bijvoorbeeld de tentoonstelling Juwelen! Schitteren aan het Russische hof in de Hermitage in Amsterdam.