UDENHOUT – Hortensia Forever & Ever lanceert een app voor Apple en Android. Met man en macht en met het grootste plezier heeft het team van Forever & Ever gewerkt aan de informatieve app om de consument nog meer te ontzorgen.

Hortensia Forever & Ever

Forever&Ever® app

 

Of je nu een klassieke boerenhortensia in je tuin hebt staan of de stijlvolle Calla, de Forever&Ever-kwekers hebben voor hun hele collectie tuinplanten de verzorgingstips op een rijtje gezet. Bovendien kan de consument er ook voor kiezen om pushberichten te ontvangen. Wanneer de planten om welke reden dan ook – denk aan weersomstandigheden – extra aandacht nodig hebben ontvangt de gebruiker een melding op de smartphone.

 

Hortensia Forever&Ever® app

 

 

Gratis
De Forever & Ever App is gratis beschikbaar in zowel de App Store van Apple als de Google Play Store van Android. Geen Apple of Android smartphone? Op de website van Forever & Ever zijn ook alle verzorgingstips te vinden.

 

Hortensia Forever&Ever® app

Hortensia Forever&Ever® app

Hortensia Forever&Ever® app

 

 

 

 

 

Gebroeders Jonkers
Forever&Ever wordt gekweekt op de kwekerij van Gebroeders Jonkers uit Elshout, een van de duurzaamste in Nederland. Niet alleen is Forever & Ever erin geslaagd het gebruik van chemie met 50% te reduceren, er wordt ook alleen gebruik gemaakt van 100% regenwater om te planten te bewateren. Het is het streven van de kweker om met het assortiment tuinplanten van Forever & Ever, zoals de naam het zegt, de consument altijd een sprankelende tuin, balkon of terras te bieden.

Meer info op: nl.forever-ever.eu