RAAMSDONKSVEER – Feng Shui is een levenshouding die gaat over de relatie tussen de mens en zijn leef- en werkomgeving en die gericht is op harmonie. Volgens deze Chinese filosofie wordt harmonie bereikt als er sprake is van evenwicht tussen de tegengestelde maar complementerende krachten Yin en Yang. In optimale staat is er sprake van geluk.

Harmonie

Natuurlijk evenwicht
In de natuur is evenwicht natuurlijk aanwezig. In de wereld die wij mensen maken, ontbreekt veelal balans en evenwicht. Wie zich bezig houdt met Feng Shui probeert die onbalans tussen mens en omgeving ongedaan te maken.

harmonie_in_jouw_tuin

De Feng Shui tuin

Er zijn veel boeken geschreven over het toepassen van Feng Shui in huis. Minder talrijk zijn de boeken waarin de tuin als onderwerp wordt genomen.
Met het boek van Mariëtte Verlaan Harmonie in jouw tuin zag een nieuw Feng Shui tuinboek onlangs het licht. Met praktische voorbeelden, inspirerende afbeeldingen en duidelijke teksten gidst de schrijfster de lezer door de wijsheid van de Feng Shui-filosofie en laat zij zien hoe je die kunt toepassen in de tuin.

Geluk
De tuinbezitter die actief aan de slag wil, biedt Mariette Verlaan met haar boek de nodige ondersteuning bij aspecten als vormgeving, materialen, kleuren en inzichten. Alles leidend tot een natuurrijke tuin waarin de seizoenen, beplanting, schoonheid, harmonie en dus menselijk geluk hand-in-hand gaan.

Het boek kan via internet besteld worden, zie www.tuinharmonie.nl.