VEENENDAAL – Veldboeket en zomerbloemen. De zomer houdt voorlopig nog stand. En dus heeft bloemenspecialist Fleurop haar collectie zomerboeketten uitgebreid. Ze werden samengesteld door diverse Fleurop-bloemisten uit het hele land. Het resultaat: tien luchtige creaties die ook in huis de zon doen schijnen.
“Ook wat betreft bloemen kiezen consumenten met dit weer voor licht en luchtig”, vertelt Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop. “Het veldboeket, dat nog steeds aan populariteit wint, heeft dan ook een prominente plek in onze zomercollectie. Een hoofdrol is er uiteraard voor zomerbloemen als de zonnebloem, delphinium en dahlia.”

 

veldboeket en zomerbloemen

 

Veldboeket en zomerbloemen

Met dit warme weer zo lang mogelijk van bloemen genieten? Let er dan op dat het boeket niet in de zon staat. Ook is het belangrijk om het waterpeil in de gaten te houden. Het warme weer zorgt ervoor dat het water sneller verdampt. Het is het beste om het water om de dag te verversen als het warm is. Maar het allerbelangrijkste is toch wel om je bloemen niet op de tocht te zetten. Dus denk hieraan als je ‘s morgens of ‘s avonds alle ramen en deuren tegen elkaar openzet.

 

veldboeket en zomerbloemen   veldboeket en zomerbloemen