MONSTER – Nieuwe stap in gekleurde orchideeën. De oersterke en kwalitatief zeer hoogwaardige White World orchidee van Piet Vijverberg is nu verkrijgbaar in een gekleurde variant. Deze noviteit is er in diverse kleuren, en dragen de naam Colorchid.
Altijd op zoek naar innovatieve nieuwigheden, verdiepte Piet Vijverberg zich in de wereld van de kleur technieken voor Phalaenopsis. Belangrijk hierbij was dat de kleuring subtiel werd uitgevoerd en dat het proces niet schadelijk zou zijn voor de plant.

 

gekleurde orchideeen

 

Gekleurde orchideeën

Piet Vijverberg

Piet Vijverberg is een ontwikkel-en testperiode gestart om tot een unieke kleurmethode te komen. Met deze methode ontstaan bijzondere kleureffecten en op deze manier blijft het karakter en de kwaliteit van de plant behouden. Dit was echter niet meteen het resultaat en daarom is er een intensieve testperiode geweest, waarin de kwaliteit steeds tot een hoger niveau gebracht werd, iets wat een absolute voorwaarde was voordat er producten uitgeleverd konden worden.

 

gekleurde orchideeen

Gekleurde orchideeën in de kleuren blauw, geel, roze, groen, oranje en paars.

 

Colorchids

Afgelopen voorjaar werden de eerste Colorchids aan handelaren geleverd. Er is gestart met vijf kleuren: blauw, geel, roze, groen en oranje, maar inmiddels is paars als zesde kleur toegevoegd en zijn er veel meer variaties mogelijk. Zo is er vanaf heden een tweekleurige variant en een gekleurde 4-tak beschikbaar. En indien een handelaar een idee of specifieke wens heeft, kan er ook een variëteit op maat worden gecreëerd.

Colorchid heeft een bijpassende verpakking en wordt met gemengde tray in de Festival potcover geleverd en op kleur in de Trendy potcover (terrazzo stijl). Ook is er een Colorchid Go&Show ontwikkeld, deze kan op aanvraag naar klanten in binnen-en buitenland afreizen.