AMSTERDAM – Let it Grow begon als een klein zaadje, geplant door Silke Tijkotte. In het afgelopen jaar zag ze haar idee opbloeien tot een dynamisch platform dat de sierteelt nieuw leven heeft ingeblazen.
 

Let it Grow

Inmiddels is het platform een bron van inspiratie voor mensen die graag meer groen in hun stadsleven willen. Tijkotte blikt terug op 2016 en vertelt wat in het nieuwe jaar voor Let it Grow in het verschiet ligt.

“Terugkijkend op dit jaar, kan ik alleen maar blij zijn”, vertelt Silke Tijkotte. “We zijn begonnen met een idee dat is uitgegroeid tot een vitale thuisbasis voor groenbedrijven, een kweekvijver voor ondernemers en een prachtig online magazine. We hadden aan het begin van het jaar doelen gesteld voor het platform en ik kan wel zeggen dat we ze meer dan gehaald hebben. Toen wij in januari startten, voelde ik dat de tijd rijp was: dat ondernemers en de sierteelt eraan toe waren, en ik had gelijk! Mensen in de sector reageerden enthousiast en wereldwijd willen veel fora schrijven over wat wij doen voor de innovatie op het gebied van planten en bloemen en voor Nederlandse start-ups.”

Meer informatie op LetitGrow