Cocktail-theezakjes – De zomer is de ultieme tijd voor heerlijke cocktails, met cocktail-theezakjes. Een Gin & Tonic kun je op veel verschillende manieren maken. Zoet, spicy of verrassend, er is voor elk wat wils. Om het nóg makkelijker te maken komt Té Tonic met verrassende combinaties van bloemen, kruiden en specerijen in speciale infusion zakjes. Hiermee geef je een Gin & Tonic cocktail eenvoudig een extra twist.

Cocktail-theezakjes

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Kies je favoriete combinatie van botanicals, laat het zakje een aantal minuten trekken, zodat alle aroma’s vrijkomen en geniet van je cocktail.

Verrassende Gin & Tonic cocktails

De infusions zijn theezakjes met een speciale mix van botanicals. Deze zijn ideaal om een Gin & Tonic cocktail op smaak te brengen en een Mediterrane twist te geven. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en alle producten worden vers gemaakt.

Smaken

Ga bijvoorbeeld voor een Té Tonic Strawberry & Raspberry, met een heerlijke frisse fruitsmaak. Of kies voor een Té Tonic Minipack, zodat je verschillende smaken kunt proberen. De speciale piramidevormige zakjes zorgen voor precies genoeg smaak in de Gin en Tonic en dankzij de bijgeleverde recepten maak je in een handomdraai een heerlijke cocktail.

te-tonic cocktail-theezakjes

Té Tonic is een Spaans bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van botanicals en infusion producten voor cocktails. In Nederland is Té Tonic begonnen met de producten voor in een Gin & Tonic cocktail. Later zullen de vodka en rum varianten op de markt gebracht worden.

Té Tonic: kruiden, infusies en exotische plantaardige producten waarmee je geniet van spannende cocktails, vol verrassende aroma’s en smaken. Innovatieve combinaties van fruit, kruiden en bloemen, ontworpen door deskundige mixologen om de meest veeleisende smaakpapillen tevreden te stellen.

Meer informatie op Te-Tonic.