OEGSTGEEST – Arriva zet tijdens het Keukenhof-seizoen de Keukenhof Express in: tulpenbussen. De bussen rijden vier tot twaalf keer per uur van en naar Keukenhof. Bezoekers aan het lentepark kunnen een combiticket kopen dat een vervoerbewijs én entreeticket in een is. Wie met dit combiticket reist, hoeft niet meer in de rij te staan bij het park. Bovendien is het ticket vaak voordeliger dan de toegangsprijs van Keukenhof en reis- en parkeerkosten bij elkaar.

Tulpenbussen

keukenhof_parkCombitickets
De bezoeker kan vanaf Schiphol Plaza en Leiden Centraal de tulpenbus nemen, maar er zijn ook combitickets verkrijgbaar voor vertrek vanuit het centrum van Amsterdam, Noordwijk, Haarlem en andere plaatsen.
Het combiticket is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in de regio, waaronder Schiphol Plaza en bij de Arriva Store op Leiden Centraal. Daarnaast is het combiticket online te bestellen via keukenhof.nl/ov en ns.nl/spoordeelwinkel.

Lentepark
De Keukenhof Express rijdt van 24 maart tot en met 16 mei 2016. De rit duurt circa 30 minuten. Arriva rijdt de Keukenhof Express voor het vierde seizoen. Vorig jaar reisde 1 op de 6 bezoekers met de speciale tulpenbus naar het lentepark. In totaal waren dat 205.500 reizigers.