APPELTERN – De Tuinen van Appeltern organiseren op 26 augustus voor de tweede maal Day-at-the-Garden. De 1e editie van Day at the Garden van vorig jaar smaakte duidelijk naar meer. Het idee om een bezoek aan het park een extra feestelijk tintje mee te geven verraste iedereen.

Appeltern


Jong en oud waande zich op een tuinfeest zoals je dat hooguit in eigen tuin of bij de buurt-barbecue wel eens ervaart. De zon scheen uitbundig, er klonk gezellige muziek en de groene omgeving van het glazen paviljoen deed de rest.

 

Day at the Garden
Day-at-the-Garden is als een zonnige middag in de achtertuin met vrienden en vriendinnen. Intiem en gezellig, educatief, creatief en kleurrijk, lekker ongedwongen genieten! Alle ingrediënten voor een geslaagde namiddag en avond zijn aanwezig!

Waarom Day at the Garden?
Bart en Daan, zonen van eigenaren Ben en Riet van De Tuinen van Appeltern, kregen het vermaken en de voordelen van ’tuin’ met de paplepel ingegeven. Voor hen is tuinieren een basisvoorwaarde voor een gezond en gelukkig leven.
Voor Bart en Daan’s vrienden ligt, of liever gezegd lag, dat een beetje anders. Voor velen van hen telden de tuin nauwelijks. Het ’tuinfeest’ van vorig jaar bracht veel te weeg. Verrast door de schoonheid van de tuinen werd hun interesse gewekt, velen volgen inmiddels dan ook intensief Bart’s verhalen op internet. Als webmaster van Nederlands grootste tuin, Appeltern.nl, post hij wekelijks tientallen informatieve tuinberichten.

[youtube id=”Lwa6LrGxvjs” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”?rel=0&controls=0&showinfo=0″ class=””]

Een tuinfeest voor iedereen
Day-at-the-Garden concentreert zich rondom het glazen paviljoen midden in De tuinen van het park. Het programma begint om 3 uur ’s middags en maakt onderdeel uit van het normale dag aanbod van De Tuinen van Appeltern. Dit betekent dat alle bezoekers die vanaf de ochtend aanwezig zijn, ook van harte welkom zijn tijdens Day at the Garden. Bezoekers die na 15.00 komen betalen € 10.00 p.p., mits ze een kaartje kopen in de voorverkoop. Appelternleden hebben gratis entree op vertoon van hun ledenpas.

 

Praktisch
Openingstijden: 15.00 uur – 23.00 uur
Leeftijd: 18+ (Neem een geldig ID-bewijs mee)
Deurprijs: € 10,00
Voorverkoop: € 7,50

De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a
6629 AD APPELTERN

Meer informatie: www.dayatthegarden.nl