Tuindagen Beervelde 2017 – ‘Tuindagen Beervelde’ is de ontmoetingsplaats voor alle tuinvrienden en een ongekende gelegenheid om met een groot aantal topkwekers in contact te komen. Gelegen op een van de mooiste privédomeinen in Oost-Vlaanderen, het hart van de Belgische sierteelt, bieden 230 zorgvuldig geselecteerde exposanten het beste van wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. De combinatie met decoratie, antiek, ambachten, kinderanimatie, workshops, demonstraties en culinaire hoogstandjes zorgen voor een harmonieuze totaalbeleving.

Tuindagen Beervelde 2017

beervelde01

Thema: Paddenstoelen

Aan de tuindagen Beervelde wordt elke editie een thema meegegeven. Dit najaar worden de “Paddenstoelen” in de kijker gezet. Heel opmerkelijk is de manier waarop ook talrijke exposanten rond het thema hun stand creatief inrichten. Organisatoren en standhouders bundelen de krachten om er samen een prachtige en unieke beleving van te maken.

Uitstapje

‘Beervelde’, bekend tot ver buiten onze landgrenzen, is vooral het feest van de tuin, een gezellig uitstapje in een stukje prachtige natuur. Ideaal om met de hele familie of vrienden te genieten van een natje en een droogje.

beervelde paddestoelen
Praktisch

Data: vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2017 van 10.00 tot 17.00
Entree: € 10 voorverkoop via www.parkvanbeervelde.be en € 12 aan de kassa p.p.
Inbegrepen: entree, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat

Waar: Via de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van uitrit 11, richting Lochristi
GPS Lochristi, Beerveldse Baan 33

Info: www.parkvanbeervelde.be

Kasteeldomein

De Tuindagen van Beervelde… een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten. Meer dan een reuze Garden Party op een prachtig privaat kasteeldomein. Twee keer per jaar “DE TUINDAGEN VAN BEERVELDE”.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Nominaties Tuin van het Jaar 2018 bekend