BEERVELDE (B) – ‘Tuindagen Beervelde’ is de ontmoetingsplaats voor alle tuinvrienden en een ongekende gelegenheid om met een groot aantal topkwekers in contact te komen. Gelegen op een van de mooiste privédomeinen in Oost-Vlaanderen, het hart van de Belgische sierteelt, bieden 230 zorgvuldig geselecteerde exposanten het beste van wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. De combinatie met decoratie, antiek, ambachten, kinderanimatie, workshops, demonstraties en culinaire hoogstandjes zorgen voor een harmonieuze totaalbeleving.

Tuindagen Beervelde

beervelde01

 

Thema
Aan de tuindagen Beervelde wordt elke editie een thema meegegeven. Dit najaar worden de “Paddenstoelen” in de kijker gezet. Heel opmerkelijk is de manier waarop ook talrijke exposanten rond het thema hun stand creatief inrichten. Organisatoren en standhouders bundelen de krachten om er samen een prachtige en unieke beleving van te maken.

‘Beervelde’, bekend tot ver buiten onze landgrenzen, is vooral het feest van de tuin, een gezellige uitstap in een stukje prachtige natuur. Ideaal om met de hele familie of vrienden te genieten van een natje en een droogje.

 

beervelde paddestoelen

 

 

 

Praktisch
Data: vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2017 van 10.00 tot 17.00
Entree: € 10 voorverkoop via www.parkvanbeervelde.be en € 12 aan de kassa p.p.
Inbegrepen: entree, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat

Waar: Via de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van uitrit 11, richting Lochristi
GPS Lochristi, Beerveldse Baan 33
Info: www.parkvanbeervelde.be