Groene kerstkado’s – De kerstmaand is de geschenkenmaand. Er zijn zoveel redenen om iets aardigs te geven en er zijn zoveel dierbaren die hiervoor in aanmerking komen. Maar het vinden van originele kerstkado’s is ook wel lastig. Wat nu weer te bedenken?

Kerstkado’s

Voor wie iets groens en persoonlijks zoekt, niet te uitbundig, functioneel en toch apart, zijn hier 3 tips van GroenVandaag.

3 groene, originele en warme kerstkado’s

Vilten damesslof

Deze sloffen zijn gemaakt in het atelier van Angel Felting. Voor de sloffen gebruiken ze een mix van Mongoolse schapenwol en Merino wol. Een stof die erg goed ademt en sloffen die behaaglijk warm zijn. De sloffen hebben een gehele leren zool, waardoor uitglijden wordt voorkomen. De sloffen vallen wat breder.

3 groene, originele en warme kerstkado’s

Teatox Energy Matcha Bio Green Tea Powder

De producten van Teatox dragen allemaal bij aan de juiste harmonie tussen lichaam, ziel en geest. Deze thee past precies bij een gezondere levensstijl en is samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten. Bevat 137 keer meer anti-oxidanten dan gewone groene thee. Bestrijdt effectief vrije radicalen in het lichaam.

3 groene, originele en warme kerstkado’s

Plaid in grafisch design

Merinowollen plaid van Deens patroon. Mooi warm middengroen. Past goed in de interieurtrend van dit moment ‘Urban Jungle’. Combineer deze groene plaid bijvoorbeeld met wat cactussen. Of laat het groen terug komen in andere woonaccessoires, van vaasjes tot kaarsen. Deze plaid komt uit de serie Twist a Twill, een grafisch patroon van driehoekjes. Twist a Twill is ontworpen door de Deense Tina Ratzer. Afmeting: 130 cm breed en 190 cm lang.

Eerlijk

Je kunt dit jaar natuurlijk ook een fairtrade kado overwegen. Een sympathiek gebaar en wel zo eerlijk. Of adopteer een stukje regenwoud.

Lees voor nog meer tips dit artikel op Groenvandaag:

5 tips voor groene relatiegeschenken