Bloomingdale Roses – Bloomingdale Roses voegt opnieuw drie nieuwe rozen toe aan haar assortiment: Attitude, Mona Lisa & Svetlana. De drie nieuwe rozensoorten worden vanaf vorige week aangeboden via de veiling Royal Floraholland in Aalsmeer.

Bloomingdale Roses

Bloomingdale roses

roos Attitude

Attitude

Roos ‘Attitude’ is een stevige roos in een krachtig roze met grote bloemknoppen en verkrijgbaar in lengtes van 50 tot 70 cm. Attitude is een variëteit van veredelaar Dümmen Orange en heeft een vaasleven van zeker 12 dagen.

Bloomingdale roses

roos Mona Lisa

Mona Lisa

Roos ‘Mona Lisa’ is een mooie tweekleurige oranje met rode roos met grote bloemen en verkrijgbaar in lengtes van 60 tot 80 cm. Mona Lisa is ook een variëteit van veredelaar Dümmen Orange en heeft een vaasleven van minimaal 12 dagen.

Bloomingdale roses

roos Svetlana

Svetlana

Roos ‘Svetlana’ tenslotte is een prachtige zachtroze roos met medium grote bloemknoppen en verkrijgbaar in lengtes van 50 tot 70 cm. Svetlana een variëteit van veredelaar Interplant en heeft een vaasleven van 10 tot 12 dagen.

Totaal assortiment

Het assortiment van Bloomingdale Roses groeit met Attitude, Mona Lisa en Svetlana uit naar in totaal 23 soorten. Bloomingdale Roses uit Kenia produceert haar assortiment T-hybride rozen op een moderne kwekerij van inmiddels 30 hectare in Timau, Kenia. Deze regio is gelegen op de hellingen van Mount Kenya op een hoogte van 2.450 meter boven zeeniveau.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Gouden medaille voor 3 bijzondere planten

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Bloomingdale Roses heeft een avontuurlijke reis afgelegd om een van Kenia’s toonaangevende exporteurs van hoogwaardige T-Hybrid rozen te worden. Geboren in 2013 onder de paraplu van het conglomeraat Bobmil Group, is Bloomingdale snel uitgegroeid tot een wereldwijde ambassadeur van Kenia’s beste bloementeeltproducten.