Kerstboeketten – Fleurop presenteert haar nieuwe selectie kerststukken en kerstboeketten. De bloemisten hebben het kerstgevoel vertaald in creaties die variëren van vurig rood tot kleurrijk en trendy. Zo is er voor elk interieur een kerststuk of kerstboeket dat perfect past bij de sfeer. Met verrassende elementen zoals amaryllis en kangoeroepootjes.

Fleurop-boeket

fleurop-boeket

Kerstboeketten

Variatie is key

Diverse Fleurop-bloemisten uit het land hebben de kerstselectie samengesteld met verschillende interieurs in gedachten. “Een boeket, of je het nu geeft of voor jezelf koopt, is er om een interieur helemaal af te maken”, vertelt Michel van Slingerland, marketing- en salesmanager bij Fleurop. “Ook met kerst. Je brengt niet alleen een kerstgevoel over, maar wilt ook dat een boeket of bloemstuk op een stijlvolle manier bijdraagt aan de kerstsfeer.

Zeker als je geen kerstboom hebt, kun je op deze manier toch die knusse, feestelijke sfeer in huis halen. Daarom zijn onze bloemisten gaan combineren en discussiëren totdat ze voor elke interieurstijl een passend kerstboeket of kerststuk hadden. Variatie was daarbij het sleutelwoord.”

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Kerstverkopen tuinbranche weer in de lift

fleurop-kerststuk

Kerststukken

Veldbloemen en vurig rood

Deze kerst biedt Fleurop daarom klassieke kerstboeketten en kerststukken, met rode rozen en kerstballen, maar bijvoorbeeld ook een geplukt kerstboeket en een wit kerststuk met amaryllis.

Verzorging Amaryllis

-Amaryllis staat graag licht, maar niet in de volle zon.
-Je koopt Amaryllis kant en klaar in een pot, alle voeding zit in de bol, je hoeft ‘m alleen water te geven.
-Er worden ook Amaryllisbollen aangeboden die in kaarsvet zijn gedoopt, daar hoef je helemaal niets aan te doen, die komen met een beetje geduld zelf uit, als ze eraan toe zijn.

Verzorg je de Amaryllis goed, dan kan je er eeuwig van genieten.

“Onze bloemisten hebben meer de grenzen opgezocht”, vertelt Van Slingerland. “Kerstelementen zoals ilex worden gecombineerd met kleurrijke bloemen en speelse elementen zoals kangoeroepootjes. Wij zijn erg enthousiast over de selectie.”

De nieuwe kerststukken en -boeketten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Fleurop-bloemisten en via www.fleurop.nl.

Tip: Heb je een bedrijf… overweeg ook een een duurzaam kerstpakket.