Tuinevent Tuin & Sfeer – Bezoek het grootste Noordelijke Tuinevent, Tuin&Sfeer van 15 t/m 18 februari 2018 in Martiniplaza Groningen. Hier vindt u veel inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en het buitenleven. Geniet, ontdek en beleef!

Tuinevent Tuin & Sfeer

Tuinen en hebbedingetjes

U vindt er aangelegde tuinen in diverse ontwerpstijlen, voorjaarsbloeiers, de nieuwe collectie terrasmeubelen, nieuwe trends in bestrating, sierherkwerk, overkappingen, accessoires, tuinhuisjes en blokhutten. Verwen uzelf tijdens een Culinaire Proeverij, ontdek de Eetbare Tuin en  snuffel rond op het Tuin- en Woonfestival met mooie hebbedingetjes.

Tuinevent Tuin &  Sfeer 2018
Martiniplaza Groningen
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Wilt u uw kennis over tuinieren verbreden? Elke dag zijn er doorlopende lezingen door deskundigen op tuingebied. Schuif aan en laat u inspireren in het Tuintheater! Neem altijd een plattegrond of foto van uw tuin mee. Onze specialisten willen u graag van advies voorzien.

Hét tuinevent voor het nieuwe buitenseizoen

Openingstijden
Donderdag 15 februari: 13.00 – 18.00 uur
Vrijdag 16 februari: 13.00 – 21.30 uur
Zaterdag 17 februari: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 18 februari: 10.00 – 17.00 uur

Prijs aan kassa € 9,= (geen korting 65+)
Online voorverkoop € 8,00
Kinderen t/m 16 jaar gratis (mits onder begeleiding van een volwassene)

Kijk voor meer informatie op : www.tuin-sfeerbeurs.nl.

Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Van binnen naar buiten tuinevent in Groningen

tuinevent Tuin&Sfeer

Buitenseizoen

Tuin&Sfeer is het buitenevenement van het jaar. In februari, zo vlak voor de lente, heb je de ideale gelegenheid om het nieuwe tuinseizoen alvast een kickstart te geven. Het event biedt plaats aan hoveniers en houtbouwers, groene daken en groentjes in de branche, gevestigde tuinarchitecten en groenaanbieders van meubels, veranda’s, verlichting, zwembaden en nog veel meer. Het indoor tuinfestival viert als vanouds de geneugten van het buitenleven en is onbetwist de plek waar je met je tuinplannen moet zijn.

Tulpendag

Wie het voorjaar nog eerder wil vieren, kan ook naar nationale Tulpendag op de derde zaterdag in januari. Sinds 2012 begint het officiële tulpenseizoen met deze feestdag. De 100 dagen tulpentijd markeert de periode van half januari tot eind april waarin de meeste tulpensoorten in topkwaliteit verkrijgbaar zijn bij bloemist, supermarkt of bloemenkraam.

Kijk voor meer beurzen en groene uitstapjes in de agenda van GroenVandaag.

Meer uitjes

Zie ook de rubriek Uitjes op GroenVandaag.