OEGSTGEEST – Rijdend over de N201 komt u ter hoogte van Schiphol-Rijk een prachtig plaatje tegen: een verlichte kerstboom. Hangend op z’n kop in de enorme vide van het kantoor van BT Makelaars. Marijke Toenbreker: “Kerstmis zonder kerstboom met lichtjes is geen kerst.

Op z’n kop

Ook op kantoor niet. Waarom ondersteboven? Een keer iets anders is ook wel eens leuk. In samenwerking met hoveniersbedrijf Le Gardinier uit Lisserbroek zijn we op dit idee gekomen. De boom is vier meter lang en heeft wel duizend lichtjes…”

Aandacht
BT Makelaars is gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting en viert volgend jaar haar 20-jarig bestaan. Marijke vervolgt: “Ons motto is ‘bedrijfshuisvesting vraagt om aandacht’. Dat betekent kort gezegd dat elk pand maatwerk nodig heeft, zowel voor wat betreft de verhuur/verkoop, de aanhuur/aankoop als het heronderhandelen van lopende overeenkomsten. Daarmee hoeft men niet te wachten tot de expiratiedatum, de huidige markt biedt ook kansen om al enkele jaren vóór afloop van de huurovereenkomst deze over te sluiten tegen betere condities. Wij zijn zelf bijna een jaar geleden verhuisd naar Gebouw Euro op Schiphol-Rijk Een prachtig kantoor midden in ons werkgebied en nu even met een schitterende kerstboom aan het plafond.”

Fotograaf: Michel ter Wolbeek, De Beeldredacteur