DEN HAAG – Ter gelegenheid van 40 jaar Kom in de Kas geeft Post NL een speciale postzegel en drie ansichtkaarten uit. De eerste postset werd door Klaas Keijzer, voorzitter van Postzegelvereniging Monster, uitgereikt aan Aad van der Wilt, landelijk voorzitter van Kom in de Kas.

Postzegel

postzegel kom in de kas

Tip
Kom in de Kas regio Westland tipte de landelijke organisatie met het idee om in het kader van de 40e editie van dit prachtige evenement een speciale postzegel uit te laten geven. In samenwerking met Postzegelvereniging Monster, initiatiefnemer van de postzegelserie “Westlands Mooiste”, en PostNL is de postset tot stand gekomen. Drie prachtige glastuinbouwproducten sieren de postset.

Event
Kom in de Kas is het enige publieksevenement van de glastuinbouwsector en vindt in 2017 voor de 40e keer plaats, op 1 en 2 april. Tijdens dit weekend kunnen mensen met eigen ogen aanschouwen hoe alles reilt en zeilt achter het glas van de kas. Vanwege het jubileum wordt het eerste weekend extra feestelijk, het thema voor 2017 is dan ook: “Het is feest in de Kas!” Zo’n 200 bedrijven verspreid over Nederland nemen deel.