Balkongereedschap – Speciaal voor (stads)balkons, terrassen en kleine tuinen presenteert GARDENA een multifunctionele balkonset met balkongereedschap. De set bevat een schepje, een krabber, een snoeischaar en een stoffer. Het deksel kan je bovendien gebruiken als veegblik. Alle gereedschappen hebben een ergonomisch handvat met softgrip elementen en liggen optimaal in de hand.

Balkongereedschap

stadstuinieren

Stadstuinieren

Balkon en terras

Het schepje en de krabber (voor omwoelen van potgrond) zijn smal en compact; ideaal voor gebruik in potten en bloembakken. De snoeischaar is door zijn smalle kop ideaal voor het secure knipwerk. Met de stoffer met zachte borstelharen zorg je dat het balkon of terras er netjes bij ligt. Het deksel (opveegblik) is voorzien van een zachte rubberen lip. Je veegt echt al het vuil op en blijft er geen rommel achter.

De balkonbox met tuingereedschap kun je eenvoudig aan een muur bevestigen.

GARDENA City Gardening Balkonset is verkrijgbaar bij onder meer tuincentra, DHZ-markten en online.

Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl

Sinds de oprichting in 1961 is GARDENA binnen enkele decennia uitgegroeid van een kleine handelsfirma in tuingereedschap tot een wereldwijd gerenommeerde fabrikant van intelligente producten en systemen voor tuinverzorging. De definitieve doorbraak vond plaats met de introductie van het Original GARDENA System in 1968. Het concept van het aanbieden van systeemoplossingen werd in de daarop volgende decennia voortgezet met het GARDENA combisystem (1977), het GARDENA accusysteem V12, het GARDENA Sprinklersysteem en het GARDENA Micro-Drip-System (alle in 1990). 

Gelukshormoon

Lees ook dit opmerkelijk bericht: Tuinieren blijkt een effectieve vorm van mindfulness en een antidepressivum. Volgens onderzoek stimuleren bacteriën in de aarde de aanmaak van gelukshormonen. Word je gelukkiger van te wroeten in aarde? Bron: gezonheidenwetenschap.be