Bloemen door de brievenbus – Een van de opmerkelijke en charmante innovaties in geschenkenland zijn de brievenbusbloemen. Je leest het goed, een warme bloemengroet die door de brievenbus keurig op de deurmat wordt afgeleverd.

Bloemen door de brievenbus

Brievenbusbloemen zijn een unieke aanvulling op de traditionele bloemenbezorging. De bloemen zijn speciaal voor dit doel geselecteerd en plat verpakt, zodat ze door een standaard brievenbus passen. Wie een bloemetje wil versturen, hoeft er niet over in te zitten of de ontvanger thuis is.

Brievenbusbloemen: een verrassing

Een bloemetje op je deurmat gaat veel verder dan het gemak van zorgeloos bezorgen en ontvangen, het originele concept is vooral geliefd omdat het zo verrassend is.

Daarom is het een steeds meer gekozen manier om jarigen te verblijden, bedankjes te versturen, jubilarissen te feliciteren of gewoon om iemand op te vrolijken. Kortom een origineel brievenbus cadeau.

Met de innovatie heeft de bloemensector er een troef bij. Door zich aan te passen aan de vertrouwde logistiek is het mogelijk om de kleurrijke en geurrijke groet op efficiënte en betrouwbare wijze op plaats van bestemming te krijgen.

Rozen, lelies, gerbera’s, anjers, chrysanten

Een breed scala aan bloemen kan als brievenbusbloem worden gebruikt. Variërend van kleine en compacte bloemsoorten tot delicate bloemen met een lange houdbaarheid. Populaire keuzes zijn onder andere rozen, lelies, gerbera’s, chrysanten en anjers.

De bloemen worden vers geoogst, zorgvuldig gearrangeerd en vervolgens plat verpakt in beschermende verpakkingen om hun frisheid en vorm te behouden tijdens het verzendproces.

tulpen – rood boeket – gerbera’s

WOW-factor

De gebruikerservaring van brievenbusbloemen wordt over het algemeen als positief beschouwd. Ontvangers waarderen het gemak van de bezorging, maar zijn vooral aangenaam verrast wanneer ze de doos openen en een prachtige bos bloemen tevoorschijn zien komen. Het brievenbus cadeau verjaardag is een geschenk met een grote wow-factor.

En natuurlijk doet de persoonlijke boodschap ook iets met de ontvanger.

Gemak en genot

In een wereld waar gemak en persoonlijke verbindingen als heel belangrijk worden beschouwd, bieden brievenbusbloemen een mooie samensmelting van beide aspecten. Het concept heeft de manier waarop mensen bloemen verzenden en ontvangen veranderd en verrijkt. Logisch dat de bloemensector hoge verwachtingen heeft en steeds ingenieuzer wordt met de door ontwikkeling van deze dient.

De eenvoud van het idee, de verrassing van het concept en de waardering van de ontvanger, is een blijvende stimulans om van de persoonlijke en warme bloemengroet een aanhoudend succes te maken. Probeer het eens! Bijvoorbeeld door iemand een bloemetje te sturen die terugkomt van vakantie. Weer eens wat anders en altijd goed!

En sta ook even stil bij een eerlijke bloemengroet. Lees dit artikel op GroenVandaag.

Fotocredits introfoto: Flavio Amiel, op Unsplash.