NAALDWIJK – Onlangs lanceerde OK Plant een nieuwe website van hun eigen merk: Little Kolibri Orchids. De online zichtbaarheid én vindbaarheid van het populaire merk wordt hierdoor vergroot.

Little Kolibri Orchids

Met www.littlekolibriorchids.nl biedt OK Plant antwoord op het toenemende aantal vragen van consumenten over verkrijgbaarheid én toepassingsideeën van deze orchideeën.
In 2015 introduceerde OK Plant de nieuwe huisstijl van het plantenmerk Little Kolibri Orchids; waarbij de eigenaren van de kwekerij hét gezicht van het merk zijn geworden. “Naast de offline zichtbaarheid in onder andere verpakking is vanaf nu de persoonlijke touch van het merk ook online te vinden”, vertelt Desiree Oltshoorn, van OK Plant.

nieuwe website Little Kolibri Orchids

 

 

 

Facebook
“Behalve de nieuwe website zetten we nog harder in op communicatie via Facebook. We merken dat consumenten interactie zoeken met ons, ze vragen naar de verkrijgbaarheid van onze orchideeën en krijgen geen genoeg van verzorgingstips. Onze nieuwe website geeft deze informatie en via social media praten we met onze fans. We merken dat ons merk op die manier beter zichtbaar is bij de consument.”

De site biedt naast trendinspiratie ook verkoopadressen van de Little Kolibri Orchids. Thijs van der Valk, verkoper, vult aan: “We roepen bloemisten en tuincentra op om zich te melden als ‘Little Kolibri Orchids-leverancier’. Zo helpen wij hen met extra promotie, zij ons én de consument, omdat wij die via onze social media verwijzen naar de verkoopadressen.”