Rudbeckia Goldblitz – Deze nieuwe, opvallende vaste plant verdient deze prestigieuze prijs! Rudbeckia Goldblitz is een eerstejaars bloeiende vaste plant die aan telers geen bijzondere teeltmaatregelen vraagt en toch dezelfde kwaliteit levert als het traditionele Goldsturm-ras.

Rudbeckia Goldblitz

Goldblitz staat 2-3 weken eerder in bloei en is in het eerste jaar gelijkmatiger in plantopbouw. Ook is Goldblitz dankzij een enorme hoeveelheid flower power erg aantrekkelijk en uitermate geschikt voor potten, borders en gemeentelijke groenvoorziening. Plantenliefhebbers gaan de uitstekende, bewezen tuinprestaties zeker waarderen.

zonnehoed

Gouden medaille

PanAmerican Seed zijn echte experts in veredeling, en hun volgende gouden medaille voor Rudbeckia fulgida var. sullivantii Goldblitz bewijst dat. Deze nieuwkomer in het Kieft-merk is een eerstejaarsbloeiende oplossing voor telers die Rudbeckia fulgida Goldsturm niet op betrouwbare wijze kunnen afwerken onder hun natuurlijke groeiomstandigheden.
Goldblitz pluggen hebben geen speciale behandeling nodig tijdens het productieproces en leveren dezelfde kwaliteit als de traditionele Goldsturm. Deze splinternieuwe Rudbeckia fulgida bloeit ongeveer 14-21 dagen eerder, is in het eerste jaar gelijkmatiger geteeld en heeft een uitstekende tuinprestatie.

zonnehoed

Bijen en vlinders

Rudbeckia Goldblitz komt later in het seizoen niet alleen het best tot zijn recht in containers of borders, maar is ook zeer geschikt voor landschapsarchitectuur. De goudgele bloemen met donker centrum trekken bijen en vlinders aan en staan ​​ook prachtig in een vaas om het huis op te fleuren. Goldblitz maakt de productie van een bloeiende Rudbeckia fulgida in één seizoen mogelijk en blijft een uitstekende performer die veel tuinen vreugde zal brengen.

Goldblitz wordt nu al de volgende generatie in Rudbeckia fulgida genoemd.

Kenmerken

  • 14-21 dagen eerder om te bloeien en uniforme bloei met behoud van uitstekende tuinprestaties.
  • Geel.
  • Enkelbloemig, diameter: 7-8 cm.
  • Bloeitijd eind juli – oktober.
  • Hoogte: 80 cm / Verspreiding: 60 cm / Plantvorm: klomp Bladvorm: eivormig, grof getand.