HONSELERSDIJK – Aanstaande zondag, 26 maart, is het in het Verenigd Koninkrijk moederdag. Een mooie gelegenheid om alle moeders een flowerhug te geven. Dit jaar besteedt Bloemenbureau Holland via haar socialmedia-kanalen aandacht aan moederdag met het concept ‘Flowerhug’.

Flowerhug

Campagne
Een prachtig boeket bloemen is natuurlijk de manier om moeder op moederdag in het zonnetje te zetten en je liefde uit te drukken. Daarbij bestaat er een grote kans op een Flowerhug: een bos bloemen waar moeder zo blij mee is dat ze het boeket bijna fijnknijpt. Dat resulteert in een boeket vol liefde, met her en der een deukje.

Fotografie met een knipoog
Bloemenbureau Holland maakte Flowerhug-beelden met een knipoog, die komend weekend de socialmedia-kanalen in het Verenigd Koninkrijk opfleuren. Met deze ‘flowerhug’ posts helpt het Bloemenbureau iedereen eraan te herinneren dat een mooi boeket het allerleukste moederdagkado is.

Moederdag
Vroeger plukten kinderen op moederdag bloemen langs de weg om aan hun moeder te geven. Inmiddels worden op deze dag niet alleen moeders, maar ook de groot-, schoon- en stiefmoeders in het zonnetje gezet met een mooi boeket of andere cadeaus.