Vind je Tuingeluk – Tuingeluk is er voor iedereen. En voor iedereen weer iets anders. Het is niet gebonden aan stijl of oppervlakte. Het zit vaak in kleine details; in bepaalde elementen, in vogels die de tuin bezoeken of het schitterende uitzicht. Een tuin is leuk, prettig en belangrijk als je weet wat je met je tuin wil. Samen met hoveniers van Appeltern kom je daar achter, als je op ontdekkingstocht gaat door de tuinen. Je ervaart dat je met een klein beetje energie en liefde veel tuingeluk van je tuin terugkrijgt.

Vind je Tuingeluk

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Zo veel beter

Appeltern: “Gelukkige tuinbezitters zijn gezonder, fitter, hebben meer respect voor alles wat groeit en bloeit en gaan socialer en duurzamer om met hun omgeving.”

Vier eenvoudige regels

In 2010 hebben De Tuinen, samen met vijftig exclusief geselecteerde hoveniersbedrijven, vier eenvoudige regels bedacht. Die regels gaan ervoor zorgen dat je gelukkig wordt in je tuin. Als de vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk correct worden toegepast, ontstaat per definitie het goede tuingevoel. Het is dus heel belangrijk dat deze vier richtlijnen in het tuinontwerp worden ingepast.

4 basisvoorwaarden voor Vind je Tuingeluk

• Een goede verhouding tussen groen en verharding.
• Een combinatie van hoog en laag.
• Rust en privacy, dan bent u op uw gemak.
• Niet meer tuinwerk dan u zou willen.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Creëer een groene tuin met deze 4 tips

Tuingelukcoach

Je kunt een provincie selecteren en vervolgens een geschikte hovenier uitzoeken, bekijk het overzicht van de Tuingelukcoaches. Wat je ook kunt doen is het contactformulier invullen en dan zorgen een Tuingelukcoach uit je regio contact met je opneemt. Je kan natuurlijk ook gaan kijken in het park De Tuinen van Appeltern.

Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a
6629 AD Appeltern

Wist je dat je ook kunt blijven tuinieren na een ongeluk.